Friday, November 11, 2016

Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar 2016



Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar 2016 sinema izle hd türkçe dublaj

1926 yılında, Newt Scamander tehlikeli yaratıklar ve bunların yaşama ortamlarının bir dizi ev sahipliği bir sihirli genişletilmiş evrak çantası ile Amerika Birleşik Devletleri Büyülü Kongresi’nde geldi. yaratıklar evrak çantası kaçmak zaman, Newt sonra Amerikan büyücülük yetkilileri gönderir ve daha da büyülü ve sihirli olmayan ilişkilerin durumunu zorlanma tehdit ediyor.

“Fantastik canavarlar nelerdir, nerede bulunurlar?” 18 Kasım tarihinde açıldığında, ona romanlarından birine dayalı olmayan bir sinematik büyü görmek için alacak J. K. Rowling’in büyücü ve cadıların ilk kez hayranları olacak.

Bir sevgili filmi franchising uzanan sadık bir kitle ( “Kuvvet Uyanıyor”) heyecan ya da çileden ya bir risk ( “The Phantom Menace”) ‘dir. “Fantastic Beasts,” Bayan Rowling milyarlarca dolarlık serinin geniş bir kitleye hem de yansıtan, yeni bir zaman, yer ve daha olgun tenor yeni bir beş-filmi franchising başlayacak orijinal senaryo yazma, kendini meydan o aldı yazarın siyasi vicdanı.

David Yates, filmin yönetmeni – aynı zamanda son dört Harry Potter filmleri yönetti – o başlangıçta senaryoyu aldığımda, “Ben ilk sayfasını açarak biraz gergin olduğunu söyledi. yine Harry Potter gibi hissetmek için gidiyor? Can I Hogwarts’a geri dönmek? ”

Yeni filmi Hogwarts’a geri dönmek ya da İngiltere’de yer almaz. Bunun yerine, iyice İngiliz serisi burada Atlantik boyunca hareket ve geri kent aşırı gelir eşitsizliği ve yabancı düşmanlığı gibi güncel siyasi anın aynı sosyal fay hatları, birçok kişi tarafından parçalanmış olan 1926 New York zaman içinde. Bunun yerine bir çocuk kahraman film yetişkin (Eddie Redmayne tarafından canlandırılan) Newt Scamander, yazarı takip “Onları bulmak için fantastik Beasts ve nerede,” ileri sürülen Harry Potter ve yoldaşı Hogwarts öğrencileri tarafından incelenmiştir Bayan Rowling’in 2001 fantezi kitabı, .



İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment