Friday, November 11, 2016

Miss Sloane 2016




Iddialı bir lobici silah kontrolü mevzuat geçmek için bir girişim güçlü silah lobisi ile karşı karşıya gelecek.

Miss Sloane 2016 türkçe dublaj film izle hd

Hikaye Miss Sloane film :
siyasi iktidar-broker yüksek bahisli dünyasında, Elizabeth Sloane (Jessica Chastain) onun kurnaz ve başarı onu sicili eşit bilinen Washington’da en çok aranan ve zorlu lobici kazanmak için gerekli olan her türlü, o zaman yapmış olduğunu. Kariyerinin en güçlü rakibe alır ama ne zaman, o çok yüksek bir fiyata gelebilir kazanan bulur

Miss Sloane tam film gözden geçirmek :
‘Miss Sloane’ Trailer: Silah Kontrolü Dram A Siyasi lobici olarak Jessica Chastain Yıldız
Bu geçtiğimiz Nisan, Jessica Chastain fantastik aksiyon macera filmi rol aldı “Huntsmen: Kış Savaşı” ve HBO konuk görünüm serisi animasyonlu yapılan “Hayvanlar”, ama yılın sonuna kadar, o merkez sahne alacak yeni politik gerilim “Miss Sloane.” Film Sloane (Chastain), Amerika’da silah kontrol önlemleri bastırmaya çalışır tükenmişlik eşiğinde bir siyasi lobicisi izler. Onun destekleyen döküm karakter oyuncularından bir katilin satır özellikleri: Mark Strong ( “Tinker Tailor Soldier Spy”), Gugu Mbatha-Raw, Michael Stuhlbarg ( “A Serious Man”), Alison Pill ( “Işıklar Ötesinde”) ( “Snowpiercer” ), Jake Lacy ( “Carol”), John Lithgow ( “Yıldızlararası”), ve Sam Waterston ( “Law & Order”).

DEVAMI: Meryl Streep Jessica Chastain’in En bir Veliaht kanıtlayın 10 yönlü Performanslar
Film, John Madden tarafından yönlendirilir. O ilk En İyi Film Oscar kazandı onun 1998 yapımı “Aşık Shakespeare” ile Amerika’da göze çarptı. En son, o “En İyi Exotic Marigold Hotel” ve onun devamı yönetti “En İyi İkinci Exotic Marigold Hotel.” Daha önce onun 2010 film üzerinde Chastain ile çalıştı “Borç.”
“[Bayan Sloane ben”] Senaryoyu okuduğumda ilk an “Ben rol Jessica ait olduğu düşünülmektedir,” Madden diyor. “O bir sınıfta var bir aktör olarak artık bir üne sahiptir – ve insanlar ondan bir performans seviyesini o hakim ve ayrıntılı ve sıradışı görmek için bekliyoruz. diğer yandan muazzam gücü ve sürücünün bir yandan ve kırılganlık ve güvenlik açığına karşı. Ve bu filmde ölçekli bu iki şey hem çağırır. ”



İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment