Friday, November 11, 2016

Taht Oyunlari Mevsimler 6 Bütün bölüm



Taht Oyunlari Mevsimler 6 Bütün bölüm Bedava indir

İlk sezonunda George RR Martin’in kitapları gergin değil – bazı artık Demir Adaları maskaralık için tasarruf – Game of Thrones hayranları bir alemden karakterlerin hikayesi, payoffs ve hatta edebi hareketi açısından tahmin gelmiş daha hızlı hareket başka bir.

göstermek kesinlikle sonuna doğru bize fırlama ve hero’ların normalden daha fazla kazanç vermek için bir bahane vardı ama zaman zaman, seri Thrones gibi un-Oyun oldukça hissetmeye başladı çok “mutlu” anlar vardı – we ‘ sona yakın! şeyler biz geleneksel fantezi hikaye kurallarına uymak iseniz, yerine düşen başlamak gerekiyordu zaman budur. Bunların hiçbiri mutlaka biz gerçek serisi Oyunsonu için ağ geçidi olarak Sezon 6 oyunculuğu ile, şimdi perde aslında bu destan düşen zaman kendinizi iyi hissetmenizi biten ile rüzgar, ama için anlamına gelir (üzerinde iki gerçekleşmesi bekleniyor ) nihai mevsim kısaltılmış, bu zafer ve Martin oldukça onun sayfalarında asla izin şekillerde çıkmak için bizim kahraman çok zaman oldu. Bugüne kadar, tabii ki …

Büyük payoffs büyük sayıda baktığımızda ve vermek-sırtlarını bu yıl: Jon Snow dirildi, Hound, Benjen Stark da canlı dönen onun yaralarını (ve terk) hayatta olduğu ortaya çıktı … (çeşit), Jon ve Sansa duygusal, araya iki inanılmaz kötü karakterler Stark elinde korkunç biter buluştu, biz Hodor adının arkasında (o olsa trajik) zaman bükme kökeni keşfedilen, Jon’un gerçek anne, açığa çıkarılmıştır Winterfell geri edilmiştir, Daenerys büyük bir ordu ile Meereen sol ve filo ve ensest bir birliğin bir çocuk başka biri Iron Throne yükseldi.



İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment