Friday, November 11, 2016

Moonlight 2016





sinema Moonlight 2016 izle hd türkçe dublaj

O aşık ecstasy, ağrı ve güzellik deneyimleri olarak kendi cinselliği ile boğuşuyor ederken ihale, kendini bulmak için genç bir adamın mücadelesinin hikayesini yürek, hayatında üç belirleyici bölümden genelinde söyledi.

O Miami kaba bir mahallede büyürken dünyada onun yerini bulmak için mücadele insan bağlantısı ve kendini keşif Zamansız bir hikaye, Moonlight çocukluktan yetişkinliğe bir genç siyah adamın hayatını anlatıyor.
Bu film başından itibaren seni sımsıkı tutuyor. birçok siyah erkeklerin marjinal mahallelerde büyüyen yüz mücadeleleri tasvir olarak onun değil kolay bir filmi izlemek için. Onun hayatta kalma günlük. Ve ana karakter için, bunun nedeni onun içine doğduğu zor çıkmaz yaptığı mücadeleleri artırılmış olacak başından itibaren belirgin hale gelir.

Ama bu film herkesin ilişkilendirmek mümkün olacak bir insan ve evrensel bir hikaye var. mesajı size gelen olursa olsun, her zaman olumsuzlukların üstesinden gelmek ve şeyler etrafında dönüyor olabilir. sizi bekliyor bir fırsat olduğunu söyledi ile çevreleyen gerçeklik var, her zaman vardır. Sen çevrenin ürünüdür. Film eve defalarca bu noktaya getirmek. Bu film Oscar vızıltı olmuştur ve kesinlikle bunu layık olduğunu. performansları güçlü ve ham. bu film bir şans alırsa, bu onun insanlığın herhangi bir stüdyo muhtemelen finanse edebilir sinema sanatının kapsamı dışındadır yolu olabilir, çünkü küçük bağımsız olarak kanıtlamak olabilir. Bu film bir vizyonu var. Sen sinemacı merhamet ya da söylemek için istekli ne ödün vermez bulacaksınız. Şiddetle tavsiye edilir.


İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment