Friday, November 11, 2016

Siren 2016




Uzun metrajlı film V / H / S (2012) antoloji segmenti adapte ‘Amatör Gecesi. ”

Siren 2016 türkçe dublaj film izle hd

Hikaye Siren film :
Groomsmen farkında olmadan festivaller üzerine efsanevi yırtıcı açığa zaman bir bekarlığa veda partisi hayatta kalmak için vahşi bir mücadele olur. 2012 korku antolojisi gelen segmentinde “Amatör Gecesi” nin bir özelliği uyarlama “V / H / S.”

Frightfest 2016: ‘siren’ İnceleme :
Siren segmentinde Amatör Gece Film, VHS hayatına başladı. Hikaye gizlice sonra, Google cam tarzı özellikleri ile kendi seks kaseti filme geri getirmek kız gibiydi hepsi değilken tabloları onlara açık olması için çalışıyor üç arkadaş gördüm. Kısa bir fantastik ve tüm VHS filmlerinde güçlü öykülerden biri. O bir uzun metrajlı film haline yapmaya karar verildi sürpriz olarak gelmelidir. Şu anda ortak bir eğilim var ve sadece olduğu için para olduğunu görmek için son sürüm Light Out başarısına bakmak zorunda.
Peki nasıl bir film kaynak malzemeden değişti? Peki Jonah (Chase Williamson) bu sefer evlenmek üzere bir adamdır. Ağabeyi Mac (Michael Aaron Milligan) sağdıç ve şimdiye kadar en iyi bekarlığa veda partisini atmak istiyor. Vegas gibi olağan lisans noktalar vazgeçerek, Mac başka yerde mükemmel bir yer bulduğunu düşünüyor. Onun Seçilen mekan oldukça üzgün olduğu gibi olsa hayal kırıklığı yakında ayarlar. gece kurtarmak ve hala onun küçük Kardeşine o asla unutmayacağım bir gece vermek için umutsuz bir çaba, o gölgeli yabancı tarafından önerilen bir gizli kulüp yerinde ziyaret etmeyi kabul eder. grubun kez onlar çarpıcı kadın kitleler tarafından karşılaşacaksınız gelmesi, ama her şey yakında uğursuz dönüş almak. Jonas gibi görünüyor kesinlikle onun gece sadece tüm yanlış nedenlerle hatırlamak alacak


İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment