Friday, November 11, 2016

Stratton: First Into Action 2016




Bir İngiliz Özel Tekne Servis komando uluslararası terör hücresini izler.

sinema izle hd türkçe dublaj Stratton: First Into Action

Stratton: First Into Action film gözden geçirmek :
ölümcül bir üne sahip Stratton, SBS ameliyat: Gerçek IRA izleme gizli operasyon horrifically yanlış gittiğinde, İngiliz İstihbarat biri kendi ajan çıkabiliriz adama dönüşüyor. O zaman karşı tehlikeli bir yarış: Stratton, Real IRA alır meslektaşı Kuzey İrlanda sınırları içinde savaş sadece bir başlangıç dead.But kadar iyi önce Gerçek IRA Cumhuriyeti’ne olsun. tek bir yolu olabilir Real IRA İngiliz ajanı biliyordu: MI5 içinde birisi onları tüyo olduğunu. Bir gözetim misyonu köstebek belirlemek için Paris’te monte ancak felaket sona erer: Hank Munro, geçici görev ABD Navy SEAL, yakalanır.
Munro eşi Kathryn perişan olduğunu ve onu rahip Peder Kinsella çok destekleyici. Kinsella, olsa, o gibi görünüyor kutsal adam değildir ve Kathryn terör Londra görmediği hangi sever saldırı, ölümcül Gerçek IRA planının bir kasıtsız bir parçası haline gelir. . .
Hank yanlışlıkla bir SBS ‘güvenli op’ üzerinde teröristler tarafından kaçırılan olduğunda, Kathryn sadece Hank’in serbest bırakılması için müzakerelerde siyasi bir rol oynayan bir rahip ve gizli IRA vaftiz babası tarafından manipüle edilmesi, Amerika’ya evine döner. Ona Bilinmeyen o İrlanda Cumhuriyet tarihinin en yıkıcı terör saldırı, elinde Londralılar yüzbinlerce kaderini elinde birinde önemli bir rol sahip olmaktır.



İNDİRME LİNKİ


İZLE ONLİNE LİNK

 

No comments:

Post a Comment