Friday, November 11, 2016

Incarnate 2016



Bir şeytan o dokuz yaşındaki bir çocuğun zihnini girmek için onun becerilerini kullanır onun geçmiş bir kötülüğe karşı gelir.

Incarnate 2016 türkçe dublaj film izle hd

metalcore ve Amerikan heavy metal yeni dalga uzun zamandır liderlerinin sav unulabilir ataları, Killswitch yedinci tam uzunlukta albümü, bir Beden ile döndü, Engage. Tabii ki, bu albüm ile büyük haber 2012 yılında grup yanına döndü ve dönüm noktası 2002 metalcore zımba beri Leach ile ilk albümünü oldu İniş, Alive veya Just Disarm’da gerçekleştirilen vokalist Jesse Leach, dönen ikinci olmasıdır nefes. Canlı ya da sadece etkilemiş tek başına Killswitch tarafından Engage belirlenen büyükçe ayak izlerini takip ve bantların bir lejyon Solunum Killswitch neden kırık değil bir şey düzeltmek çok kendi formülü ayrılmanın beri bilinmektedir değil olsa? zor ezme, çekici ve erişilebilir metal oluşturma olursa olsun dinleyici gelen olabilir metal ne yürüyüş, zevk için değil: kılığındaki bu kadar iyi ne yapmaya devam bandı görür.

Bu kılığındaki selefinden çok daha güçlü bir albüm genel olduğunu söylemek güvenlidir. Hiçbir kötü albüm olmamasına rağmen Çöz İniş, o kaynaşma yoksun ve Killswitch gibi hissettim Engage oldu hala geri bandında Leach sahip yeniden alışık oluyor. gerçi bu sefer, o Leach yine o kurdurduğu grubun ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir, ve dürüst olmak gerekirse, klasikleri kadar tutabilir ki çoğu, sesi yükselen ve bu şarkıları arasında çığlık duymak lanet harika olduğunu belirgindir Killswitch zaten, modern metal irfan çimentolu var. Howard Jones gibi saygı olarak, Leach çok uzakta Killswitch Engage için çok daha iyi bir uyum ve bir Beden onun ateşli performans bunu kanıtlıyor. son çığlığı “Yalnız I Stand” açılış notları “Yükseliş” Leach olarak kendine güvenen ve her zamanki gibi içten ve kimse bu Killswitch bugüne kadar yazılmış olan Engage en iyi şarkılarından bazıları gerçeği ile noktalanan bir performans verir.



Film Tam Indir Türkiye Dublaj Bağlantı


VEYA

Dublaj Film Izle Çevrimiçi Bağlantı


Man Down search in google:
    • Incarnate türk filmleri komedi
    • Incarnate türk komedi filmleri
    • Incarnate türkçe dublaj film izle
    • Incarnate türkçe dublaj hd film izle
    • Incarnate film izle full
    • Incarnate sinema filmi izle
    • Incarnate hd film izle türkçe dublaj
    • Incarnate sinema izle bedava
    • Incarnate bedava online film izle


    No comments:

    Post a Comment